MEDICINA DE FAMILIE

Medicii de familie sunt cei care asigura si coordoneaza asistenta medicala personala, primara si continua individului si familiei. Mai exact, la un medic de familie mergem prima oara cand avem o problema de sanatate.

Una dintre cele mai importante sarcini ale unui medic de familie este prescrierea de medicamente prevazute in Lista de compensate si recomandarea investigatiilor in functie de diagnostic. Medicul de familie face trimiteri pacientilor sai pentru ca acestia sa-si poata face gratuit analizele de sange, radiografiile sau o electrocardiograma.

Persoanele asigurate, depistate cu probleme de sanatate care nu pot fi tratate de un medic de familie, sunt îndrumate la cabinetele de specialitate. De asemenea, tot un medic de familie elibereaza adeverinte pentru inscrierea la diferite examene si cursuri. Medicul de familie elibereaza si certificatele prenuptiale, certificatele de deces si adeverintele pentru permisul de portarma.

Medicul de familie vaccineaza, consulta, interpreteaza rezultatele analizelor si elibereaza retete gratuite sau contra cost.

Daca aveti nevoie de scutire medicala pentru scoala sau serviciu, tot medicului de familie trebuie sa va adresati. Programul unui medic de familie este in medie de cinci ore pe zi, la cabinet si doua ore pe teren. Medicul de familie este platit de Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate.
Dupa ce ati trimis datele din formular verificati emailul pentru a sti ora si data pentru programare. Doctorul nostru va v-a raspunde promt la solicitare prin email sau telefonic
VA MULTUMIM